MEDEWERKER BELBUREAU – (vanaf 16 uur / 50+ welkom)

Voor commerciële en servicegerichte gesprekken met zakelijke beslissers

JOUW WERKPLEK
Themiek beheert sinds 2001 het grootste onafhankelijke informatieplatform over bedrijfssoftware. Gebruikers van dit platform zoeken informatie over dit onderwerp en vinden die in de vorm van gratis websites, boeken, whitepapers en nieuwsbrieven. Indien gewenst brengen wij organisaties die ICT oplossingen zoeken in contact met potentiële leveranciers daarvan. Wij zijn gevestigd in Houten.

JOUW FUNCTIE
Het liefst spreken wij iedere zakelijke beslisser die iets aanvraagt bij ons informatieplatform. Wij horen dan graag welke behoefte er is aan informatie, advies of hulp, zodat wij die kunnen invullen. Jij bent degene die belt. Dat is altijd naar aanleiding van een aanvraag (‘warm’) en zonder dat je echt iets hoeft te verkopen. Dat maakt de telefoongesprekken bij voorbaat al plezierig.

JOUW KWALITEITEN
Met een rustige, vriendelijke en behulpzame houding bereiken we het meest, merken wij al jaren. Evenals het besef dat achter iedere informatieaanvraag een ICT project kan zitten dat we graag in kaart brengen. Jouw goede communicatieve vaardigheden moeten dus samengaan met een commerciële instelling. Koppel je dat aan een gezonde dosis zelfvertrouwen, belervaring, doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid, denkkracht (HBO niveau), collegialiteit en misschien wel levenservaring (50+ is ook welkom), dan leren we je graag kennen. Kennis van ICT is een voordeel, maar geen eis. Alles valt te leren en je hoeft er in deze functie zeker niet alles van te weten.

ONS AANBOD
Wij bieden je een leuke, gezellige werksfeer in een relatief kleine organisatie (6 medewerkers en diverse freelancers). Je inbreng telt dus mee, je mening wordt gehoord. Het salaris past bij jouw capaciteiten en ervaring. En verder horen we graag hoe we het jou naar de zin kunnen maken en waar we rekening mee mogen houden.

Jouw reactie
Vertel in een e-mail wie je bent, waarom deze functie bij je past en welke opleidingen, werkervaring en toekomstverwachtingen je hebt. Zijn wij enthousiast, dan ben je van harte welkom voor een eerste gesprek. Heb je eerst nog vragen? Bel ons dan op 085 40 10 210. Ons mailadres is solliciteren@themiek.nl.

Wij zijn benieuwd!
 
 
NB Uitzend– of wervingsbureaus, bespaar je de moeite. Contact ons alleen als je concreet goede kandidaten hebt die perfect passen bij deze vacature. Niet als je ze nog voor ons moet gaan zoeken.