SALES TALENT – ICT INFORMATIEPLATFORM

Sales, advies en service – Gesprekspartner van zakelijke beslissers

Sta je nog aan het begin van jouw loopbaan, ben je commercieel, sales- en servicegericht, sterk in het telefonisch contact met serieuze gesprekspartners, geïnteresseerd in ICT en geniet je van succes en resultaat? Start of vervolg dan jouw loopbaan in een sales en accountmanagement functie bij ons informatieplatform.

JOUW WERKPLEK – Het leidende informatieplatform in de ICT markt
Themiek beheert sinds 2001 het grootste onafhankelijke informatieplatform over bedrijfssoftware en zakelijke ICT oplossingen. Gebruikers van dit platform zijn betrokken bij nieuwe ICT projecten of beslissen daarover. Voor waardevolle kennis over de selectie, implementatie en toepassing van ICT oplossingen maken zij gratis gebruik van onze media: websites, boeken, whitepapers, nieuwsbrieven, enz. Of zij zoeken via ons contact met ICT leveranciers of adviseurs. Door de kracht van ons platform leren wij ICT projecten in Nederland en België vaak als eerste kennen. Doorlopend leggen wij het contact tussen organisaties die ICT oplossingen zoeken en de ICT specialisten die deze kunnen leveren. Wie uiteindelijk met wie zaken doet, maakt ons niet uit. Daarin zijn wij onafhankelijk. Ons belang is dat vraag en aanbod elkaar op een prettige manier vinden en dat beiden maximaal tevreden zijn met de match die wij tot stand brengen.

JOUW FUNCTIE – Sales, advies en service
Je krijgt een belangrijke rol bij ons informatieplatform. Je belt met ICT beslissers die iets aangevraagd hebben (warme leads) om de best passende informatie met hen af te stemmen. Je hoort voor welk deel van hun proces een nieuwe ICT oplossing gezocht wordt en adviseert ze zo nodig over de richting waarin zij de oplossing moeten zoeken. Signalen over nieuwe ICT projecten zijn bij jou als eerste bekend en volg je op. Ook ‘koud’ bellen dus, om te onderzoeken waar wij kunnen helpen. Je doet account management voor organisaties die al eerder gebruik maakten van onze services. En je zorgt ervoor dat er contact gelegd wordt met ICT specialisten die onze informatievragers verder kunnen helpen. Die match breng jij tot stand en is telkens jouw uiteindelijke doel. Veel contact per telefoon en e-mail dus, veel commerciële actie, veel geregel en veel interessante mensen die je enthousiast maakt met de service die wij leveren.

JOUW TALENT – Commercieel, servicegericht, resultaatgericht en goed in communicatie
Je hebt nul tot vijf jaar werkervaring. Je denkt commercieel, ziet kansen met het doel om deze te benutten en vraagt door waar anderen afhaken. Je belt met plezier en bent een prettige gesprekspartner. De begrippen zelfstandig, doortastend, nieuwsgierig, gedreven en leergierig zijn op jou van toepassing. Je hebt de handigheid om de juiste mensen te spreken te krijgen, ook als daar een gatekeeper tussen zit. Je geniet van een goed resultaat en de positieve reacties van de directeuren, managers en anderen die je met onze service helpt. Je hebt interesse in de thema’s van ons platform, zoals bedrijfssoftware, data management of digitale transformatie (de benodigde basiskennis leer je snel). Je werkt georganiseerd, spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed en bent van HBO niveau.

ONZE TEGENPRESTATIE – Leerzame omgeving, verantwoordelijkheid en een passende beloning
Ben je starter, dan leiden we je op. Heb je al wat commerciële ervaring, dan kan jij je bij ons verder ontwikkelen in een boeiende sales- en accountmanagement functie. Wij bieden je een leuke, gezellige werksfeer in een relatief kleine organisatie (6 medewerkers en diverse freelancers). Je inbreng telt dus mee, je mening wordt gehoord. Doorlopend werken wij aan onze verdere ontwikkeling, zodat wij onze unieke positie in de ICT branche en de leidende rol in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod verder kunnen verstevigen. Dat zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij wij regelmatig de koppen bij elkaar steken om opnieuw af te stemmen wie wat gaat doen. Leerzaam en inspirerend dus, met ruime eigen verantwoordelijkheid en voldoende mogelijkheden om verder te groeien in waar jij goed in bent en waar jouw ambities liggen. Het salaris past bij jouw capaciteiten en ervaring. Ons kantoor zit dichtbij station Houten. In 2020 verhuizen we naar een ander kantoor in of rondom Houten (we zijn ermee bezig!). En een dag thuis werken kan ook.

Jouw reactie
Vertel in een e-mail wie je bent, waarom deze functie precies bij jou past en welke opleidingen, werkervaring en ambities je hebt. Zijn wij enthousiast, dan ben je van harte welkom voor een eerste gesprek. Heb je eerst nog vragen? Bel ons dan op 085 40 10 210. Ons mailadres is solliciteren@themiek.nl.

Wij zijn benieuwd!