MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE

Meebouwen aan onze online platformen en media

Onze wereld bestaat uit online marketing, websites, SEO, SEA, social media, content, advertising, leadgeneratie en conversie. Als medewerker marketing & communicatie help je onze marketingprojectleiders en werk je overal aan mee. Interessant? Dan leren we je graag kennen!

JOUW WERKPLEK
Themiek is als zelfstandig (en tikkeltje eigenwijs) marketing- en communicatiebureau de motor achter het grootste onafhankelijke informatieplatform over zakelijke ICT oplossingen. Al bijna 20 jaar bouwen en beheren wij websites met topposities in Google, werpt onze kennis van SEO en SEA dagelijks zijn vruchten af en publiceren wij doorlopend nieuwe content via onze eigen media. Achter onze activiteiten zitten succesvolle marketingconcepten. Die ontwikkelen wij doorlopend verder.

JOUW FUNCTIE
Je assisteert onze marketingprojectleiders bij de ontwikkeling van ons platform, het uitwerken van nieuwe concepten en het toepassen van nieuwe mogelijkheden voor marketing en communicatie. Jij denkt mee, doet mee en voert uit. Je bouwt en verbouwt aan onze websites, bent betrokken bij het publiceren van nieuwe content, maakt boeken en whitepapers, werkt mee aan SEA en social media campagnes, bouwt bestanden op, verzorgt mails, enzovoort. Marketing en communicatie in alle facetten dus, inclusief de hand- en spandiensten die daar bij horen.

JOUW TALENT
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau waarin online marketing, media, publiciteit, communicatie en/of social media een belangrijke rol speelden. Werkervaring is niet het belangrijkste, die kan je ook bij ons opdoen. Wat wij wel belangrijk vinden is enthousiasme, werklust, nieuwsgierigheid, accuratesse, georganiseerd kunnen werken en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast kan je overweg met WordPress en de standaard opmaakprogramma’s.

ONS AANBOD
Wij bieden je een leerzame werkomgeving in een gezellige organisatie met zes medewerkers en diverse freelancers. Je inbreng telt dus mee en je mening wordt gehoord. Uiteraard bieden wij je begeleiding waar dat nodig is. Maar we geven je ook veel eigen verantwoordelijkheid en voldoende mogelijkheden om verder te groeien in waar jij goed in bent en waar jouw ambities liggen. Het salaris past bij jouw capaciteiten en ervaring. Ons kantoor zit dichtbij station Houten. In 2020 verhuizen we naar een ander kantoor in of rondom Houten (we zijn ermee bezig!).

Jouw reactie
Vertel in een e-mail wie je bent, waarom deze functie precies bij jou past en welke opleidingen, werkervaring en ambities je hebt. Zijn wij enthousiast, dan ben je van harte welkom voor een eerste gesprek. Heb je eerst nog vragen? Bel ons dan op 085 40 10 210. Ons mailadres is solliciteren@themiek.nl.

Wij zijn benieuwd!

NB Uitzend- of wervingsbureaus, bespaar je de moeite. Contact ons alleen als je concreet goede kandidaten hebt die perfect passen bij deze vacature. Niet als je ze nog voor ons moet gaan zoeken.